8 juni 2020 - CONTRIBUTIE seizoen 2020-21

Beste leden,

In deze bijzondere tijden vraag je je waarschijnlijk af hoe het komende voetbalseizoen eruit gaat zien. De vraag is of we vanaf 1 september weer volledig in competitieverband kunnen voetballen en of we deze zomer al weer volledig mogen trainen.

Niet alleen sportief zijn deze tijden onzeker. Ook financieel is sprake van onzekerheid. We zijn nog steeds een financieel gezonde vereniging, maar we worden wel getroffen door deze crisis. Onze kantine is al weken dicht en dat betekent dat we in de drukste maanden van het jaar onze kantine inkomsten moeten missen. Veel van onze vaste lasten gaan wel door. Daarnaast moet aan ons sportpark het noodzakelijke onderhoud plaatsvinden. Gelukkig wordt dit gedaan door een groep vrijwilligers waardoor de kosten beheersbaar blijven.

Ondanks deze financieel zware periode willen wij als vereniging wel een gebaar maken richting de leden voor de voetballoze maanden die achter ons liggen. Op de eerste plaats laten we de jaarlijkse inflatiecorrectie van de contributie achterwege en wordt de contributie dit jaar niet verhoogd. Normaal gesproken betaal je de gehele contributie aan het begin van het seizoen. Dat doen we dit jaar anders. Je betaalt aan het begin van het seizoen de helft van de contributie. De andere helft van de contributie betaal je in januari 2021. We doen dit om in januari 2021 te bekijken of de omstandigheden zodanig zijn dat aanvullende maatregelen nodig zijn.

Wij hopen je met dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Stuur dan een e-mail naar penningmeester@rksvheeze.nl.

Bestuur RKSV Heeze

--------------------------------------------------

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2019 - 2020

Heeze, 3 juli 2019

Beste leden van RKSV HEEZE,

Het voetbalseizoen 2019 – 2020, dat loopt van 1 juli 2019  tot en met 30 juni 2020, is van start gegaan !  Wij willen jullie graag informeren over de gang van zaken met betrekking tot de contributie.

Op de Algemene Ledenvergadering van 16 november 2018 is besloten om de contributie voortaan jaarlijks met 1,5% te verhogen (inflatiecorrectie).

De contributiebedragen voor het seizoen 2019 - 2020 zijn als volgt vastgesteld:

Contributie seizoen

2019-2020

per seizoen wordt

Contributie seizoen

2018-2019

per seizoen was

JO7:  Mini ‘s

JO9 – JO11 – JO13: Pupillen;

€ 122,--

€ 120,--

JO15 – JO17 – JO19: Junioren;

€ 137,--

€ 135,--

Senioren, heren en dames

€ 193,--

€ 190,--

Dames veterinnen

€ 110,--

Senioren, die gebruik maken van trainingsfaciliteiten en incidenteel een wedstrijd spelen (max. 8)

Walking Football

€ 61,--

€ 60,--

G-team

€ 61,--

€ 60,--

Steunend lid

€ 50,--

Functionarissen

€ 15,--

De jaarcontributie dient bij aanvang van het seizoen geheel te worden voldaan door middel van een verstrekte machtiging tot automatische incasso.

De incasso zal plaatsvinden in de loop van week 31, op of omstreeks 2  augustus 2019.

Wij vertrouwen erop jullie hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen een prettige vakantie toe.

Eventuele vragen over de contributie graag via email richten aan : ledenadministratie@rksvheeze.nl

Namens het bestuur van RKSV HEEZE

RKSV HEEZE, Ledenadministratie