Heeze stoomt door naar een voorlopige en gedeelde tweede plaats in de competitie

tel. 0493-314219

Zoals verwacht begon Deurne veelbelovender aan de wedstrijd. Het optische veldoverwicht leverde echter niet veel op. Scoringskansen bleven aan beide zijden uit. Langzaam keerde het spelbeeld zich ten voordele van de bezoekers. Toch was het vrij onverwachts, dat ze in de 42e minuut op voorsprong kwamen. Een voorzet kon door de Deurnese verdediging niet goed worden weggewerkt en na wat over en weer getik was Gijs Moerenhout het meest alert en kon de bal binnenschuiven: 0-1. Tot de rust bleef dat zo.

Na de rust ontspon zich het bij Heeze vertrouwde spelletje. Degelijk verdedigen en geen kansen weggeven en ondertussen loeren op de counter. En dat had vlak voor tijd nog bijna succes. Tom Derkx werd de diepte in gestuurd en hij ging alleen op de doelman af. Zijn schot belandde echter buiten bereik van de doelman op de paal.

Uiteindelijk kon de minieme voorsprong behouden worden en gingen de drie punten mee naar Heeze.

Door de andere uitslagen belandde Heeze op een gedeelde tweede plaats naast Wittenhorst (dat verloor van Veritas).

Het wordt volgende week dus nog spannend. Wie wil nog voor de periodetitel gaan en in de nacompetitie voor promotie terecht komen? We gaan het zien.