1e klasse D

17 februari 2019 14:30

Onbekend

Heeze zet slechte reeks na de winterstop voort.

Na het gebruikelijke aftasten leek de thuisploeg een licht overwicht te creëren. Toch viel de 1-0 onverwachts. In de 37e minuut kreeg Jesse Romme de bal op zeker 20 meter van het doel. Hij probeerde het met een afstandsschot en dat trof doel in de linker hoek.

Het duel werd er ondanks de score niet beter op. Vooral de bezoekers strooiden met passes die niet aankwamen of niet begrepen werden. Omdat ook Venray geen rede zag om een tandje bij te schakelen bleef de stand hetzelfde tot de rust.

De thuisploeg kwam beter uit de kleedkamers. Ze waren iets feller, maar de zuiverheid ontbrak. Heeze ging door met het spelletje van voor de rust en kon dus eigenlijk geen potten breken, maar bleef hopen met maar een doelpunt verschil.

Na bijna een half uur voetballen kreeg Venray een vrije trap op links, zeker 30 meter van het doel. Er volgde een hoge voorzet en Robert Willemse kopte de bal door en deze verdween langs alles en iedereen in de verre hoek van het doel: 2-0. Wedstrijd gespeeld.

Invaller Stan Kersten maakte nog twee doelpunten. Eerst in de 80e minuut met een afstandsschoot in de rechter hoek en daarna in de 85e minuut neemt hij een pass van rechts goed aan, draait zich vrij en schiet onhoudbaar vanaf de zestien de 4-0 tegen de touwen. Leuk voor hem, iets minder voor Heeze, dat met nul punten huiswaarts diende te keren.

Volgende week bij Bekkerveld (dat Heeze tot op 1 punt genaderd is), zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.