2 - 2

1e klasse D

25 november 2018 14:30

Onbekend

Na een rommelig begin, was het toch Deurne dat op voorsprong kwam. Een hoge voorzet van rechts belandde bij de tweede paal, de Heezer verdediging verkeek er zich op en een speler van de thuisclub kon de bal toch nog voortrekken. Daar stond Stefan van der Werf klaar om het leer tegen de touwen te koppen: 1-0.

Lang kon de thuisploeg niet genieten van de verkregen voorsprong. Vrijwel vanaf de aftrap toog Heeze in de aanval. Met een afgemeten pass werd Jorg van Galen op rechts bereikt. Deze produceerde een hoge voorzet, waar Ivo Moerenhout onderdoor liep. De Deurnese doelman werd echter voldoende het zicht ontnomen en kon de bal alleen maar stompen. Jammer voor hem verdween de bal via de rug van Ivo in het doel: 1-1.

Ondanks kansen over en weer veranderde deze stand niet tot de rust.

De bezoekers kwamen iets beter uit de kleedkamer. Zes minuten na de aftrap van de tweede helft werd dat ook in de stand bevestigd. Vanuit het centrum werd werd de opkomende Jeroen van Seggelen bediend met een pass. Na een aantal meters te zijn opgestoomd, gaf hij met een harde, lage schuiver in de verre hoek de doelman van Deurne geen kans: 1-2.

De bezoekers probeerden deze score uit te breiden, maar dat lukte niet. Zo lang het verschil maar 1 was, hield ook de thuisploeg hoop. Toen ze vanaf een kwartier voor tijd dan ook wat nadrukkelijker naar voren gingen, was het wachten op de gelijkmaker. En die viel zes minuten voor het einde van de reguliere speeltijd. Bij de zoveelste aanval van Deurne, deze keer over rechts, leek de voorzet te worden afgeslagen. De bal belandde echter bij de ingevallen Twan Hendricks, die deze kans met beide handen aangreep (figuurlijk dan) en de gelijkmaker binnen schoot. Ze leken zelfs nog voor de overwinning te gaan en dat probeerde Heeze ook. Het lukte beide teams niet om de overwinning te forceren. Ieder een punt.

Jammer dat Heeze in de slotfase geen stand kon houden om de drie punten mee terug te nemen. In Deurne werd daar uiteraard anders over gedacht.