Ondanks het verlies van RKSV Heeze 1 bij vv Caesar 1 (uit Beek) bekert Heeze toch verder.

Caesar 1 (zon)

2 - 1

Groep 1 L59

16 september 2018 14:30

Onbekend

In de eerste helft was het een vrije matte partij. En dat bleek ook uit de ruststand: 0-0.

Na de rust leek het beter te gaan. De thuisploeg kwam op 1-0, maar kort daarna maakte Gijs Moerenhout de gelijkmaker voor Heeze: 1-1. Het begin was gemaakt.

Helaas verviel de wedstrijd weer naar een bedenkelijk niveau. Toch wist Caesar de drie punten thuis te houden door met 2-1 te winnen.

Er gaan twee ploegen verder in de bekercompetitie.

Vv Caesar als winnaar van de poule met 6 punten.

Voor de tweede plaats ging het tussen Heeze en Sarto. Zij eindigde beide met 4 punten, maar het doelsaldo van Heeze was +1 tegen dat van Sarto -1.

Sarto verloor vanmiddag thuis met 1-6 van Gestel, dat met 3 punten op de vierde plaats belandde.

Dus ook Heeze bekert verder. Met dank aan Gestel.