Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

JO13-1 wint bekerfinale!!!!!!!!!!

2 juni 2019 11:00

1 juni 2019 was een dag die voor de jongens van RKSV Heeze JO13-1 een onvergetelijke moest worden. De jongens speelden gisteren de finale van het bekertoernooi. Al weken leefden de jongens hier naar toe.

Eerst gingen de jongens samen lunchen in de bestuurskamer. Na een luchtige en gezellige lunch gingen de jongens naar CHC in Den Bosch. Daar werd de finale tegen De Raven gespeeld. Na de warming-up gingen de spelers het veld. Een volle tribune en veel lawaai. Het was een kippenvel moment
De wedstrijd begon en de spanning zat er bij Heeze nog steeds goed. 2e klasser De Raven maakte het 1e klasser Heeze knap lastig met fysiek spel. De Raven leek wat minder last te hebben spanning. Heeze kreeg geen grip op de tegenstander. Zonder dat beide teams echt grote kansen kregen was Heeze dichtbij de 1-0. Een mooie vrije trap ging helaas tegen de paal. Met een 0-0 gingen de beide teams naar de kleedkamer
In de 2e helft sloeg de vermoeidheid wat meer toe en zo kregen beide teams steeds meer ruimte. Heeze had de schroom van zich afgegooid en was al met 2 kopballen erg dichtbij de voorsprong. Door de hitte sloeg vermoeidheid toe en Heeze leek daar beste mee om te kunnen gaan en werd steeds sterker. Echter na de laatste drinkpauze viel 10 minuten voor het einde de bal in het doel van Heeze.  Diep in blessuretijd leek De Raven te gaan zorgen voor een bekerstunt maar in de allerlaatste minuut komt Heeze nog op 1-1 een enorme ontlading op de tribunes en op het veld! Er moesten strafschoppen worden genomen. De Raven miste de 1e strafschop. Heeze scoorde 2x. De keeper van Heeze eiste de hoofdrol op door zijn tegenstander slim uit zijn concentratie te halen. Het hielp want hij pakte strafschop 2&3. Heeze schoot de 3e strafschop raakt en dus was de beker binnen.

Groot feest op het veld en in de kleedkamer en ook in de kantine!
Geweldig resultaat na een echte bekerthriller!