Sponsors

Laatste training voetbalschool was een feestje

15 april 2017 0:15


De pilot van de voetbalschool zit er al weer op.

Vrijdag 14 april was alweer de laatste van in totaal zes pilottrainingen van de voetbalschool van RKSV Heeze. Het werd een speciale training, waarbij de spelertjes in zes teams werden ingedeeld. De coaches van elk team bestonden uit spelers van het 1e elftal van RKSV Heeze en van JO17-1. Er waren 5 oefeningen waarin de voetballertjes konden tonen wat ze de afgelopen weken hebben opgestoken. Het was leuk om te zien hoe de jongens hadden geoefend op  de “Deco” en de “Okocha”. En nog mooier is het dat we enkele bewegingen al hebben teruggezien in de competitiewedstrijden van de spelers. Dat is ook het uitgangspunt van de voetbalschool; spelers technisch beter maken.

Er waren veel positieve reacties van ouders en spelers op de trainingen. En ook de trainers hebben veel plezier beleefd aan het enthousiasme bij de voetballertjes. We mogen de pilot dus als geslaagd beschouwen. Nog niet vlekkeloos, maar zeker een goede start. We gaan nu bekijken óf en hoe we de voetbalschool volgend seizoen een vervolg kunnen geven.

Oh ja, natuurlijk werd PSV de winnaar van het toernooitje, met de spelers Mathijs Aalpol, Vic Brouwers en Sil van Boxtel, onder leiding van supercoach Koen van Lierop.

Dank aan alle trainers die zich de afgelopen weken hebben ingezet voor de voetbalschool.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!