In matige wedstrijd werden de punten gedeeld.

Brabantia 1 (zon)

RKSV Heeze 1 (zon)

2e klasse D

28 april 2024 14:30

Anoniem

Sportpark Strijp
Rijstenweg 1
5652CG
EINDHOVEN

Wedstrijdverslag zondag 28 april 2024

Brabantia 1 – RKSV Heeze 1: 1-1

In matige wedstrijd werden de punten gedeeld.

Vooral de eerste helft was niet om aan te gluren. Aan beide kanten vielen wat kansjes te noteren, maar echte hoogtepunten waren er niet te melden. Daarom was de nul-nul bij de rust wel terecht.

Ook de tweede helft begon niet al te geweldig. Totdat na een klein kwartier de bezoekers toch op een voorsprong kwamen. Heeze kreeg een vrije trap ruim buiten de zestien. Jorg van Galen bracht de bal in de doelmond en de lange centrale verdediger Marcel Kox kopte onberispelijk via de paal binnen: 0-1.

Lang konden ze er echter niet van genieten, want binnen twee minuten kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend en die werd door Evrim Karatas dankbaar benut: 1-1.

Eigenlijk belandde de wedstrijd toen weer in dezelfde impasse als voorheen. Alleen waren er nu wat meer kansen over en weer. Deze werden echter niet in doelpunten omgezet. En daar was alles mee gezegd.

Het ene punt was voor Heeze niet voldoende om zich veilig te spelen. Dus moet het 12 mei thuis tegen het vandaag gedegradeerde FC Eindhoven av maar gebeuren. Dat zou geen probleem mogen zijn, maar je weet nooit.