RKSV Heeze 1 – FC Boshuizen 1     1-0 - RKSV Heeze

Sponsors

RKSV Heeze 1 – FC Boshuizen 1     1-0

RKSV Heeze 1

1 - 0

fc Boshuizen 1

Competitie

1e klasse B

Datum

26 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

N.A. Ooms

Accommodatie

Sportpark Het Lambrek
Sterkselseweg 51
5591VE
HEEZE
tel. 040-2262698

Wedstrijdverslag zondag 26 februari 2023

 

RKSV Heeze 1 – FC Boshuizen 1     1-0

 

Kwartje valt eindelijk een keer naar onze kant.

Eigenlijk kan dit een heel kort verslag worden. Beide teams wilden niet verliezen. In het begin hadden de bezoekers een optisch veldoverwicht, zoals dat heet. Snelle aanvallen met goede passing. Maar ze kwamen niet tot goede kansen. Heeze kreeg er in de eerste helft twee of drie, waaruit best gescoord had mogen worden. Ook dat lukte niet. Dus was een 0-0 ruststand het logische gevolg.

Ook in het begin van het tweede bedrijf leken de bezoekers het betere van het spel te hebben. Omdat er niet gescoord werd, keerde het spel langzaam naar de andere kant. En pas in de 73e minuut had dat resultaat, voor de thuisploeg!!. Gijs Moerenhout stond aan het eind van een Heezer aanval en werkte de bal binnen: 1-0. Zowel op als naast het veld waren de meningen verdeeld of het wel of niet buitenspel was, maar de goed leidende scheidsrechter besliste voor een geldig doelpunt.

En nu vasthouden was het devies voor Heeze. En dat kostte de nodige inspanning omdat Boshuizen duidelijk aandrong om in ieder geval de gelijkmaker te produceren.

Deze keer hield de Heezer verdediging stand en bleven de drie broodnodige punten op het Lambrek.

Zou de ommekeer zijn ingezet? We zien het volgende week bij de thuiswedstrijd tegen Kruisland (waartegen we uit dik verloren).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!