Sponsors

Heeze eindelijk van die hatelijk nul af

Marvilde 1 (zon)

2 - 2

RKSV Heeze 1 (zon)

Competitie

1e klasse B

Datum

13 november 2022 14:30

Scheidsrechter

J.D. Masman

Accommodatie

Sportpark Jongelingsveld
Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Marvilde stond maar twee plaatsen boven Heeze, dus er was mogelijk iets te halen.

En daar zag het in het begin ook naar uit. De gasten hadden op voorsprong kunnen komen, maar het was de thuisploeg die bij hun eerste de beste aanval de score opende. Sil van Herwijnen ronde in de 14e minuut een snelle aanval succesvol af: 1-0. Even leek het er op dat Marvilde doorzette, maar dat was niet zo. En uiteindelijk in de 38e minuut maakte Heeze gelijk. Het kadootje van de mistastende verdediger was voor Jorg van Galen, die het gretig uitpakte. Hij passeerde de doelman met een strakke schuiver. Hij was het scoren dus nog niet verleerd. Zo werd ook de rust gehaald.

De tweede helft begon ook goed voor de bezoekers. Al in de 57e minuut kreeg Matthijs Veerman op links de bal toegespeeld en kon langs de uitkomende doelman de 1-2 binnentikken.

Heel lang zag het er naar uit, dat Heeze zelfs drie punten mee kon nemen. Marvilde viel het laatste half uur nadrukkelijk aan, maar er kon niet direct gescoord worden. Er was uiteindelijk in de 86e minuut een hoekschop van rechts voor nodig, die zo goed genomen werd dat de bal over alles en iedereen heen in de verre bovenhoek belandde: 2-2. Natuurlijk drong de thuisclub nog aan, maar Heeze kon het ene punt over de streep trekken.

Volgende week thuis tegen Nemelaer kan het een mooi vervolg krijgen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!