5667KN
GELDROP
tel. 040-2855817

Het vijfde verlies voor Heeze in de derby tegen Geldrop

Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat de bezoekers deze derby zouden verliezen. Na enkele dotten van kansen gemist te hebben, kwam Heeze verdiend op voorsprong. Een voorzet van rechts werd door Niek van Bree bij de eerste paal binnengeschoten: 0-1.

Maar nog voor rust kon de thuisploeg de stand een voor hen voordelige wending geven en gingen beide teams met een 2-1 stand aan de thee. Nog niets aan de hand; er waren nog 45 minuten te gaan en het kon alle kanten op.

Dus niet. Want binnen een paar minuten bracht Wessel van Moorsel de stand op 4-1 en was de wedstrijd gespeeld. Heeze probeerde nog wel een tweede treffer te maken. En daar kregen ze kansen voor, maar dan moet je ze wel maken. En dat gebeurde helaas niet.

Zo stond Heeze nog steeds op die hatelijke nul punten.

Volgende week thuis tegen TAC ’90 (de oude bekende uit de nacompetitie van vorig seizoen) nieuwe kansen.