Wedstrijdverslag competitiewedstrijd ZSC 45+1 - Heeze 45+1, zondag 10-10-21

Heeze 45+1 mocht vandaag aantreden tegen ZSC 45+1. Er moest uit gevoetbald worden in Westerhoven.

Er werd om 09.00 uur verzameld om daarna richting Westerhoven te rijden.
Deze ochtend was het behoorlijk mistig op de weg.

Eenmaal aangekomen in Westerhoven en omgekleed te zijn begon om 10.00 uur de wedstrijd. Het stond nog niet goed bij Heeze 45+1 en dit leidde in de 5de minuut tot de 1-0 van ZSC 45+1. Het spel golfde op en neer en Heeze 45+1 kreeg een paar kansjes maar deze werden over of langs geschoten. In een tegenaanval van ZSC 45+1 was het de behendige spits die de 2-0 tegen de touwen schoot in de 10de minuut.

ZSC 45+1 leunde achterover en liet Heeze 45+1 het spel maken. In een aanval van Heeze 45+1 werd de bal voor het doel van ZSC 45+1 onderschept en zo waren het de snelle spelers van ZSC 45+1 die er razendsnel uit kwamen en zo ontstond er een 3-2 overtal situatie voor ZSC 45+1 die deze situatie optimaal benutte en de 3-0 op het scorebord zette in de 15de minuut. Na de 3-0 van ZSC 45+1 kwam Heeze 45+1 beter in het spel en begonnen de combinaties goed te lopen. In een aanval opgezet door Marco was het Ronald die op aangeven van Mark in de 17de minuut de 3-1 tegen de touwen schoot.

Heeze 45+1 zette ZSC 45+1 onder druk en dit resulteerde in een mooie soloactie over links van Ronald die onberispelijk via de rechter paal de 3-2 binnen schoot in de 20ste minuut. Heeze 45+1 bleef daarna de aanval zoeken en was op jacht naar de 3-3, maar helaas het mocht niet baten het was wederom ZSC 45+1 die via een snelle counter in de 29ste minuut de 4-2 langs onze Keeper Wim schoot. De scheidsrechter vond het welletjes en floot voor de rust.
Helaas was er geen thee en geen druivensuiker/kauwgom.

Na 10 minuten was het tijd voor de 2de helft. Heeze 45+1 begon sterk aan de 2de helft. Marco veroverde de bal op de eigen helft en speelde deze snel door naar de vrijstaande Ronald die daardoor in een 1 op 1 situatie kwam met de laatste man van ZSC 45+1. Ronald wachtte geduldig op aansluiting. De opkomende Rene rende langszij en kreeg de bal van Ronald voor de goal van ZSC 45+1 waardoor Rene oog in oog kwam met de uitgekomen keeper van ZSC 45+1. Rene bleef koel en schoot de bal met rechts in de linker onderhoek 4-3 in de 35ste minuut.

Beide teams bleven aan elkaar gewaagd. Heeze 45+1 ging op zoek naar de gelijkmaker en ze kwamen een paar keer gevaarlijk voor de goal van de tegenstander maar dit leidde niet tot de gelijkmaker. ZSC 45+1 dacht na een aanval de 5-3 te maken maar ze waren sportief, er was een overtreding aan voorafgegaan dus de goal werd afgekeurd. Helaas bij Heeze 45+1 vielen een aantal spelers geblesseerd uit waardoor we nog maar met 6 man overbleven. ZSC 45+1 was sportief en ging ook verder met 6 spelers. Uit een aanval van ZSC 45+1 werd in de 45ste minuut de 5-3 binnengekopt uit een voorzet van links.

De scheidrechter keek iets later op de klok en deze gaf 50 minuten aan. Na overleg met de tegenstander werd de wedstrijd 10 minuten voor tijd beëindigd omdat er een aantal blessure gevallen waren bij Heeze 45+1. Ondanks de nederlaag konden we met opgeheven hoofd het veld verlaten en een welverdiende douche nemen en gezellig na praten in de kantine onder het genot van een lekker drankje

Helaas is deze wedstrijd geëindigd in een 5-3 nederlaag

Het zat er vandaag helaas net niet in. Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijd omzetten in 3 punten.