Sponsors

Home

Grote Clubactie

18 september 17:45  Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor onze jeugdteams. Een lot kost €3,00 waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.meer »

56x gelezen

24 sept: Schema fotografie t.b.v AH-Clubfund actie

16 september 18:45  Zaterdag 24 september worden alle portretfoto's gemaakt door een fotograaf van Clubfund voor de leuke spaaractie van Albert Heijn Boonaerts Heeze. Je hebt het al eerder kunnen lezen op deze site, er komt een superleuke spaaractie aan!! meer »

411x gelezen

Kunstgrasveld officieel geopend

10 september 18:45  RKSV Heeze is erg blij met het kunstgrasveld dat de gemeente Heeze-Leende heeft aangelegd. Vandaag werd het officieel geopend. De drie wethouders van de gemeente (Jan de Bruijn, Robert Groenewegen en Maaike van Breugel-Smolders) waren aanwezig, alsmede een aantal raadsleden en ook behoorlijk wat RKSV Heeze leden. Voor aanvang van de wedstrijd van de JO19-1 deed voorzitter Paul Krieckaert een woordje. Hij bedankte de gemeente dat het kunstgrasveld er nu ligt. Jaren van overleg gingen eraan vooraf. Vervolgens deed wethouder Jan de Bruijn een woordje. Toen was het tijd voor een shoot out door één van onze oudste leden (erelid Jo Bosmans) en één van de jongste leden (Ben Claassen), met wethouder Jan de Bruijn in de goal. Ben scoorde vakkundig. En daarmee werd het kunstgrasveld officieel geopend! meer »

304x gelezen

Rabo Clubsupport weer van start

6 september 19:00  Vanaf maandag 5 september kunnen leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op RKSV Heeze in het kader van Rabo Clubsupport.meer »

105x gelezen

Bijzonder 1-2'tje tussen Supermarkt AH Boonaerts en RKSV Heeze

6 september 10:15  Ludieke actie voor alle leden van RKSV Heezemeer »

470x gelezen

Officiële opening kunstgrasveld zaterdag 10 september!

3 september 12:15  Na maanden van wachten is het eindelijk zover. Zaterdag 10 september a.s. zal het kunstgrasveld officieel worden geopend. meer »

271x gelezen

Jeugdleden mogen 16 sept gratis naar FC Eindhoven-Roda JC

3 september 11:45  FC Eindhoven nodigt jeugdleden uit om gratis te komen kijken naar de thuiswedstrijd tegen Roda JC op 16 september a.s. meer »

83x gelezen

Update kunstgras en LED verlichting

25 augustus 16:00  We zijn nu ruim 1,5 maand verder sinds de start van de werkzaamheden. In de gemaakte planning zou het kunstgrasveld al opgeleverd moeten zijn. En mooi voorbeeld van theorie vs praktijk. Wat dit wil zeggen? Niks… meer »

356x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!