Grote Clubactie volop aan de gang

19 oktober 20:15  De grote clubactie is al een paar weken aan de gang op dit moment. Hopelijk heb je al veel loten verkocht! Je hebt nog een paar weken, want inleveren van de boekjes kan tot en met 1 november.meer »

9x gelezen

Donderdag 21-10 minder trainingsruimte door bekerwedstrijd

14 oktober 19:30  Doordat Heeze 8 door is in de beker en ook al een inhaalwedstrijd heeft staan, spelen zij de volgende ronde van de beker op donderdag 21 oktober. meer »

103x gelezen

RKSV Heeze Pubquiz

12 oktober 21:15  Doe jij ook mee?meer »

103x gelezen

Update Grote Clubactie

12 oktober 20:45  Belangrijk bericht voor alle lotenverkopersmeer »

218x gelezen

Rabo ClubSupport van start, geef je stem aan RKSV Heeze (stem tussen 4 en 25 okt 2021)

4 oktober 18:45  Zoals ieder jaar organiseert de Rabobank ook dit jaar weer de Rabo ClubSupport-actie waarbij Rabo een deel van hun winst investeert in lokale verenigingen, waaronder de RKSV Heeze. Stem op ons tussen 4 en 25 oktober! meer »

931x gelezen

Eindelijk....

28 september 18:45  De kantine mogen we eindelijk weer eens ouderwets op zijn kop zetten.meer »

244x gelezen

In memoriam: Paula van Vijfeijken

28 september 16:30  Wij ontvingen het droevige bericht dat Paula van Vijfeijken op 24 september jl. is overleden. Ze was 91 jaar. Paula heeft 40-45 jaar geleden zo'n 10 jaar samen met haar man Tiny de kantine beheerd. Iedereen die in die tijd in de kantine kwam, heeft haar gekend. O.a. kregen zij in de kantine in die tijd hulp van dochter Carolien en schoonzoon Christ van Gerwen. Carolien werd later secretaris van onze vereniging en Christ heeft ook veel vrijwilligerswerk gedaan; hij is erelid. Wij wensen de familie Van Vijfeijken veel sterkte met het verlies van Paula. De uitvaart is op woensdag 29 september a.s. om 11.00 uur in de Gertrudiskerk te Maarheeze. Correspondentieadres: t.a.v. familie Van Vijfeijken - Horyon Spoorlaan 7 5591 HT Heeze meer »

234x gelezen

In memoriam: Pé Giller

28 september 7:45  Op zondag 26 september ontvingen wij het droevige bericht dat Pé Giller is overleden. Pé was reeds enige tijd ziek en mocht slechts 73 jaar worden. Pé was sinds 1958 lid van onze vereniging en gold als voorbeeld lid. Een echte RKSV Heeze man met hart voor de club. In de jaren 70 speelde hij met succes in ons eerste elftal. Hij had een prachtige techniek en was tactisch erg sterk. Hij had als geen ander dan ook een zeer goede kijk op het spelletje. Met Pé kon je altijd op een plezierige en positieve manier over voetballen praten en over RKSV Heeze in het bijzonder. Met zijn vaste maten, de 5e colonne, was hij een van de meest vaste supporters van Heeze 1, thuis en uit. Als vrijwilliger was Pé tot het laatst actief in de sponsorcommissie. Ook heeft hij in het verleden deel uitgemaakt van de technische commissie. Sinds de oprichting van Walking Football was hij ook weer actief op het veld. We verliezen in Pé een plezierig, voorbeeldig en zeer gewaardeerd clubman. Wij wensen zijn vrouw Marjo, kinderen Mark en Daniëlle, hun partners, alsmede kleinkinderen en familie, heel veel sterkte met dit grote verlies. De uitvaart vindt in besloten kring plaats op 2 oktober. Correspondentieadres: Rouwcentrum Heeze t.a.v. familie Giller Spoorlaan 9-c 5591 HT Heeze meer »

265x gelezen