Erelid Jo Bosmans gehuldigd voor 75 jaar lidmaatschap

16 februari 18:15  Wegens corona hebben we onze jubilarissen nog niet kunnen huldigen. Onlangs hebben we ons erelid Jo Bosmans (87), die maar liefst 75 jaar lid is van onze club, toch alvast in het zonnetje gezet. Want hoe bijzonder is het dat je 75 jaar lid bent! Heeze-Leende24 was erbij en maakte foto's. meer »

Online Veiling Stichting Speciale Voetbaldagen

3 februari 23:15  De Stichting Speciale Voetbaldagen organiseert al enkele jaren fantastische leuke voetbaldagen voor mensen met een beperking. Door bezuinigingen in allerlei budgetten was voor veel mensen met een beperking helaas geen ruimte meer voor leuke sportieve activiteiten. De Stichting Speciale Voetbaldagen is hier in gedoken. De enthousiaste en betrokken vrijwilligers zorgen ervoor dat deze mensen toch kunnen deelnemen aan leuke voetbalactiviteiten, door het organiseren van "Speciale Voetbaldagen". De mensen genieten hier met volle teugen van en dat is geweldig. De Stichting is afhankelijk van sponsoren / vrienden om mooie evenementen mogelijk te maken. Uw steun kunnen ze heel goed gebruiken. De Stichting mocht in 2020 de jaarlijkse Goederen- en Dienstenveiling organiseren in de Koningsnacht. Door Corona kon deze helaas niet door gaan. Omdat de activiteiten voor 2021 nog steeds erg onzeker en beperkt zijn, is besloten om de veiling volledig online te doen. Er staan al leuke items online. Steun deze prachtige Stichting die als doel heeft om ons favoriete spelletje ook mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Koop op de veiling of stel goederen/diensten ter beschikking. De link vind je hieronder: meer »

Jubilarissen

26 januari 19:30  Dit jaar hebben we maar liefst 20 jubilarissen, waarvan wel één heel bijzonder jubileum. Want Jo Bosmans is sinds 1945 lid van RKSV Heeze, en dat is 75 jaar geleden! Wat een fantastische mijlpaal! meer »

Dankwoord familie Kox na overlijden Frank

17 januari 18:30  Lieve mensen van RKSV Heeze, Op vrijdag 8 januari j.l. hebben we afscheid genomen van Frank. Graag hadden wij iedereen welkom geheten in de kerk, maar helaas was dit door de coronamaatregelen niet mogelijk. Frank had zijn uitvaart zelf geregeld. Hij had overal aan gedacht, maar de manier waarop jullie afscheid van hem hebben genomen, dat had hij niet kunnen bedenken. Het was hartverwarmend om zoveel mensen van de voetbalclub langs de weg te zien staan, applaudisserend, om hem via een erehaag naar zijn laatste rustplaats te brengen. Geweldig! Dank jullie wel hiervoor. Franca, Jessica, Jordy, Jilly, Marcel, Charlotte, Alex, Sophie

In memoriam: Frank Kox

6 januari 14:15  We hebben heel verdrietig nieuws aan het begin van het nieuwe jaar. Frank Kox is overleden op 4 januari jl. Hij werd maar 61 jaar. Hij was al een tijd ziek. meer »

Hoofdtrainer Ronald Tielemans blijft ook volgend seizoen

23 december 13:45  RKSV Heeze en Ronald Tielemans blijven ook het volgend seizoen 2021-22 samenwerken. Hoewel in deze coronatijd de seizoenen wel erg kort worden, zal dat dan het derde seizoen worden van Ronald bij RKSV Heeze als hoofdtrainer.

Beste lotenverkopers Grote Clubactie in het zonnetje gezet #vierhetsucces

20 december 12:30  Op zondag 20 december werden onze beste lotenverkopers voor de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. Eerst deed coördinator Theo Bosch een woordje naar deze toppers, daarna voorzitter Paul Krieckaert. meer »

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

19 december 11:30  Het zal niemand verbazen, maar de nieuwjaarsreceptie die normaal altijd begin januari gehouden wordt, kan wegens Corona helaas niet doorgaan. meer »