Proces gezamenlijke accommodatie met hockey

18 februari 9:45  Beste leden, Zoals jullie weten zijn we al langer bezig met de ontwikkelingen rond het sportpark โ€œHet Lambrekโ€. Zowel bij ons als de hockeyvereniging kampen we al enkele jaren met een aantal accommodatievraagstukken. Het gaat om bijvoorbeeld de druk op de velden/tekort aan kleedkamers en een verouderd clubhuis. Op het gebied van de velden zijn hier al mooie stappen gezet in de vorm van het nieuwe kunstgrasveld. meer »

Werken bij Coop Heeze

10 februari 14:00  Maak een move en kom werken bij Coop in Heeze!meer »

Carnavalstraining voor de senioren

4 februari 11:15  Aanstaande donderdag carnavalstraining voor de senioren.meer »

Sale bij Play Football

28 januari 12:45  Mega voetbalschoenen Sale!meer »

Pub Quiz RKSV Heeze 26-01-2024

16 januari 16:30  Volgende week vrijdag op 26 januari organiseren we weer de jaarlijkse voetbalquiz in de kantine. Er zijn al 10 teams ingeschreven, maar er kunnen er nog heel wat bij.meer »

Vacature hoofdtrainer RKSV Heeze 2

15 januari 21:45  Onze club is op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal met ingang van het seizoen 2024/ 2025. RKSV Heeze 2 speelt momenteel in de hoofdklasse dus het is een leuke uitdaging voor iemand met voetbalervaring en het zou mooi zijn als iemand binnen de vereniging dit gaat doen. meer »

Het Hoekdak kersttoernooi opnieuw een groot succes

11 januari 20:45  Na een aantal jaren afwezigheid was het Hoekdak kersttoernooi in december 2023 weer terug en vond plaats in de Pompenmaker. Een zaalvoetbaltoernooi waarbij de jeugd (JO10 t/m JO17) van RKSV Heeze op conditie blijft in de kerstvakantie. Dat het een onderling vriendschappelijk toernooi was, was niet aan de spelers te zien. Het idee om van teamgenoten te winnen, was een grote motivatie voor de jonge talenten van RKSV Heeze.meer »

Beste lotenverkopers Grote Clubactie in het zonnetje gezet en recordopbrengst!

10 januari 21:30  Zaterdagavond was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van RKSV Heeze. Een van de vaste onderdelen is hier ook altijd het bekend maken van de opbrengst van de verkoop van de Grote Clubactie en het in het zonnetje zetten van de 5 beste verkopers van loten.meer »