Home - RKSV Heeze

90-jarig jubileum feest

1 februari 20:30  Het 90-jarig jubileum van RKSV Heeze wordt gevierd op zaterdag 10 juni 2023! meer »

Beste lotenverkopers Grote Clubactie

17 januari 16:45  Traditiegetrouw worden bij de nieuwjaarsreceptie de kinderen die de meeste loten van de grote clubactie hebben verkocht in het zonnetje gezet. meer »

Jubilarissen gehuldigd op nieuwjaarsborrel

17 januari 11:45  Tijdens de goed bezochte en gezellige nieuwjaarsborrel op zaterdagavond 7 januari jl. werden onze jubilarissen gehuldigd. Deze keer hebben we 17 leden die in 2022 een jubileum hadden. Traditiegetrouw wordt dit op de nieuwjaarsborrel van het voorbije jaar gevierd. Ook de beste lotenverkopers van de grote clubactie werden in het zonnetje gezet. meer »

Afhalen bestelling AH spaaractie: 14 januari

13 januari 12:15  Zaterdag 14 januari kunnen de bestelde artikelen van de spaaractie AH / Clubfund. Ze liggen voor je klaar in de bestuurskamer. Iedereen ontvangt vrijdag 13 januari een mail hierover vanuit Clubfund. Daarin vind je een tijd waarop je je bestelling kunt ophalen. Check dus de tijd waarop je kunt afhalen. En vergeet niet om de afhaalbewijs mee te nemen!

Kampioenswedstrijd JO19-1 op 14 januari 13.30 uur

8 januari 18:45  Aanstaande zaterdag 14 januari speelt onze JO19-1 een heuse kampioenswedstrijd op ons eigen sportpark.meer »

Nieuw scorebord geplaatst

5 januari 18:00  Nieuw scorebord op hoofdveldmeer »

Goeran van den Heuvel ook volgend seizoen onze hoofdtrainer

22 december 21:00  Onlangs sprak een afvaardiging van het bestuur met hoofdtrainer Goeran van den Heuvel over de eerste seizoenshelft en de ervaringen met elkaar. Hieruit kwam naar voren dat beide partijen de samenwerking zeer positief ervaren waaruit logischerwijs de conclusie is getrokken dat Goeran ook volgend seizoen voor de groep staat. Wij vertrouwen erop dat de opwaartse lijn wordt voortgezet en wensen Goeran en de selectie na de winterstop veel succes toe.

JO17-1 kampioen hoofdklasse!

17 december 18:45  Onze JO17-1 trad vanmiddag aan tegen SV Valkenswaard. Het was ijskoud, maar dat weerhield de Heezer supporters er niet van om de JO17-1 te komen aanmoedigen. Bij winst zou Heeze kampioen worden in Valkenswaard. Het werd geen gemakkelijke wedstrijd op het kunstgrasveld van SV Valkenswaard. De eerste helft eindigde dan ook in 0-0. Op zich niet ongunstig om het kampioenschap binnen te halen. Maar een voorsprong was toch fijner. En daar dacht Chris Walschot ook zo over! Toen de tweede helft net een paar minuten begonnen was, scoorde Chris de 1-0! Onze JO17-1 bleef gelukkig geconcentreerd. Achterin werd hard gewerkt en werd niks weg gegeven. Het middenveld bleef strijden. Voorin kreeg Heeze nog wat kleinere kansen, maar het lukte niet meer om te scoren. Heeze kon de 1-0 houden! De scheids floot af en de JO17-1 mocht zich kampioen Hoofdklasse noemen! En dat is een superknappe prestatie!!! Van harte gefeliciteerd alle spelers en de hele begeleiding! Top gedaan! Overigens op de tribune werden spelers uit de JO19-1 gespot. Zij zouden vanmiddag ook kampioen hebben kunnen worden, maar helaas werd hun wedstrijd afgelast. Supergaaf jongens dat jullie de moeite namen om naar Valkenswaard te komen om de JO17-1 aan te moedigen! meer »