VOORLOPIGE teamindelingen pupillen en juniorenteams 2021-22

11 juli 14:00  Hierbij vinden jullie de VOORLOPIGE teamindelingen van de pupillen teams (JO8 tm JO12) en de junioren teams (JO13 tm JO19) van RKSV Heeze voor het seizoen 2021-2022. Met nadruk op voorlopig omdat de teamindeling o.a. door inschrijvingen van nieuwe leden of het completeren van andere teams nog kan wijzigen. De meiden teams van DOSL/RKSV Heeze worden waarschijnlijk later deze week bekend gemaakt, de mini's traditiegetrouw na de zomervakantie.meer »

603x gelezen

Inleveren kleding dinsdag 6 juli aanstaande

25 juni 12:15  De competities zijn zo goed als afgelopen. Voor zo ver wij weten staan er ook geen toernooien meer gepland. Tijd om alle spullen weer in te leveren zodat we alles weer in orde kunnen maken voor volgend jaar. meer »

237x gelezen

KNVB en RKSV Heeze organiseren de Amateurvoetballoterij!

9 juni 19:45  De KNVB organiseert tijdens het Europees Kampioenschap de Amateurvoetballoterij. Hierbij kunt u gave prijzen winnen. RKSV Heeze heeft zich hierbij aangesloten. De loterij begint op 12 juni en eindigt op 12 juli.meer »

262x gelezen

Aanpassing contributie 2021-2022 RKSV Heeze

6 juni 11:30  Zoals bekend hebben we voor spelende leden, die niet of nauwelijks waar voor hun geld hebben gekregen (grotendeels senioren, maar ook enkele junioren), de tweede helft van het seizoen de contributie vrij gelaten. Dat wil zeggen, mensen konden wel of niet een bijdrage doen voor de tweede helft van de competitie. Natuurlijk lopen de kosten voor de vereniging gewoon door, maar we vonden het niet terecht om de volledige contributie te verplichten aangezien we ook niet de gewenste β€œservice” konden verlenen.meer »