Home - RKSV Heeze

Sponsors

Home

Puzzeltocht voor de jeugd

Vandaag, 3 juni 15:15  Op vrijdag 12 mei j.l. heeft de jeugd van ons voetbalclubke een hele mooie, maar moeilijke puzzeltocht gelopen.meer »

4x gelezen

Op zaterdag 10 juni viert RKSV Heeze het 90 jarig jubileumfeest.

31 mei 6:30  Deze dag staat volledig in het teken van gezelligheid voor jong en oud.meer »

145x gelezen

Bumet Schoolvoetbaltoernooi laatste dag

24 mei 23:30  Op woensdag was alweer de derde en laatste dag van het Bumet Schoolvoetbaltoernooi. Om 18.00 uur werd er op 5 velden gestart. Dit keer waren er voor de groepen 4, 6 en 7 van de jongens (met her en der ook meisjes in de teams) in alle klassen 2 poules. Dit betekende dat er veel wedstrijden gespeeld konden worden en alle 3 de klassen een finale mochten spelen. De weergoden waren ons weer goed gezind; het was een prima voetbal weertje!meer »

237x gelezen

Bumet Schoolvoetbal toernooi met volop sportiviteit en gezelligheid

23 mei 22:30  Maandag om 18.00 uur werd het schoolvoetbaltoernooi afgetrapt. Overdag was het sportpark in orde gemaakt door onze maandagochtendploeg en Peter Grotenhuis. Op 7 velden tegelijk werd er gepingeld, gesprint, gescoord, overgespeeld en soms ook over een bal heen getrapt. De wedstrijden worden geleid door jonge scheidsrechters, met een enkele ouderejongeren. Op de zonovergoten velden werd er ook langs de kant intensief meegeleefd. Het was gezellig druk op sportpark ’t Lambrek met ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, juffen en meesters die kwamen kijken en meeleven. Onze fietsenstalling was dan ook overvol.meer »

248x gelezen

Heeze JO9-2 wint met 5-4 en is kampioen!

20 mei 20:30  Hoewel er voor deze categorie nog geen uitslagen en standen bijgehouden worden, hebben de leiders toch alle uitslagen bij de andere ploegen opgevraagd.meer »

113x gelezen

Ad Snoeijen clubman van het jaar en goed bezochte vrijwilligersavond

18 mei 11:30  Woensdagavond 17 mei werd de jaarlijkse feestavond gehouden voor onze vrijwilligers. Ook werd de clubman van het jaar bekend gemaakt. meer »

465x gelezen

JO11- & JO12-thuistoernooi van zondag 4 juni geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen

12 mei 15:00  Helaas hebben we moeten besluiten het JO11- & JO12-thuistoernooi van zondag 4 juni te annuleren wegens te weinig inschrijvingen. De betreffende leiders zijn hier inmiddels van op de hoogte gebracht per mail. We betreuren dit besluit uiteraard ten zeerste. meer »

218x gelezen

In memoriam: Theo Wijnen

6 mei 19:15  Vrijdag 5 mei is Theo Wijnen overleden. Hij was pas net 65 jaar. Op zondagen, als hij als vaste supporter van Heeze 1 kwam kijken, zagen we wel dat zijn gezondheid achteruit ging. Zo lang als het ging kwam hij kijken. Voorheen reed hij op zijn motor naar uitwedstrijden, ook als dat ver weg was. Hij combineerde een mooie motortocht met een wedstrijd Roodgroenen kijken. Helaas was motorrijden er de laatste tijd niet meer bij. In januari jl. hebben we Theo op de nieuwjaarsborrel nog gehuldigd omdat hij 25 jaar lid was van onze club. Theo was beroepsmilitair en heeft toen ook jaren in Duitsland gewoond. Toen hij weer terug was, was hij speler en aanvoerder van het legendarische 8e elftal. Hij was verder scheidsrechter en voorzitter van de jubileumcommissie toen onze club zijn 75e verjaardag vierde. Zijn zoon Berry heeft nog verdienstelijk gevoetbald. Theo verrichtte ook af en toe klusjes. Hij had twee rechterhanden. We gaan hem missen op het Lambrek. Wij wensen zijn vrouw Anja, zoon Berry met partner Sophie en kindje Puck, en zoon Robby, heel veel sterkte met dit grote verlies.

532x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!