Rabosport actie

21 juni 15:00  Tip voor alle ouders en jongeren! De Rabobank biedt ter ere van het 125-jarig bestaan tijdelijk de Rabosport actie aan. meer »

In memoriam: Luc van Kessel

16 juni 10:30  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Luc van Kessel is overleden op 12 juni jl. Hij was 86 jaar. Luc speelde begin jaren '70 verdienstelijk in ons vaandelteam. Ook is hij een aantal jaren trainer geweest van ons eerste elftal. Als trainer bracht hij RKSV Heeze voor het eerst naar de derde klasse KNVB. In 1981 werd Luc benoemd tot Lid van Verdiensten bij onze vereniging. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en hun partners, en kleinkinderen en partners heel veel sterkte. meer »

Vacature trainer RKSV Heeze 2

9 juni 10:45  Begint het bij jou te kriebelen om volgend seizoen alsnog een team met ambitie te trainen? Of nog geen juiste club gevonden? RKSV Heeze is op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal met ingang van het seizoen 2024/ 2025.meer »

Kleding vergeten op het sportpark?

5 juni 18:30  Kom op maandagmorgen !meer »

Tijd om alle spullen weer in te leveren.....

1 juni 10:45  De competities zijn afgelopen. Tijd om alle spullen weer in te leveren zodat we alles weer in orde kunnen maken voor volgend jaar.meer »

in memoriam: Ton Smulders

30 mei 15:30  Ons bereikte het verdrietige bericht dat Ton Smulders op 27 mei jl. is overleden. Hij was pas 65 jaar. Ton was al sinds 1967 lid van onze vereniging en speelde enkele jaren in ons vaandelteam. Hij is altijd trouw lid gebleven. De laatste tijd was hij ook lid van het team Walking Football, dat op woensdagmorgen actief is. Om gezondheidsredenen kon hij hier de laatste tijd helaas niet meer aan deelnemen. Wij wensen Ellen, Marlies, Anne en hun aanhang, alsmede de familie Smulders heel veel sterkte en kracht toe.

Derde dag Bumet Schoolvoetbal toernooi (woensdag)

29 mei 22:00  Na regen komt zonneschijn; zo ook voor het schoolvoetbaltoernooi! In een heerlijk lentezonnetje werd er vandaag gespeeld door de meisjes van groep 5, de jongens groep 5 en de jongens groep 8 op een heel veld. meer »

Tweede dag Bumet Schoolvoetbaltoernooi (dinsdag)

28 mei 22:00  Dinsdag 28 mei 18.00 uur was de aftrap van de tweede dag schoolvoetbaltoernooi. Helaas was het een regenachtige avond. Dat was aan de spelers en speelsters op geen enkele manier te merken. meer »