Sponsors

Geslaagde 1e editie karaoke middag!

21 februari 2017 13:00


In een overvolle kantine werd zondagmiddag de eerste karaoke-middag gehouden! Een groot succes!!

Afgelopen zondag vond de eerste editie van de RKSV Heeze karaoke middag plaats. Deze middag werd georganiseerd door het kantinepersoneel in samenwerking met Heeze 6. Zo ontkwam Heeze 6 ook niet aan het openingslied. De technische staf zong -samen met de aanwezigen in de kantine- het bekendste lied van Marianne Rosenberg: Ich bin wie du.

Na dit vocaal sterke openingslied (en een paar consumpties aan de bar) durfde zich meer en meer mensen naar voren te wagen met de microfoon in de hand. Jong en oud, zuiver en vals; alles kwam voorbij. Hoe verder de middag vorderde, hoe gezelliger de sfeer in de kantine werd. Van voor tot achter werd er luid meegezongen met de beste nummers. Van Grease tot Rowwen Hèze en van Peter Maffay tot Pap & Pudding.

Onze dank gaat uit naar de organisatoren van Heeze 6, Bart Jansens voor het functioneren als DJ, Gernie Henselmans voor het maken van de foto’s en naar alle aanwezigen die mee hebben durven blèren in de kantine. Wie weet speelt de volgende winnaar van The Voice wel gewoon bij onze eigen club!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!