Hoeveel gratis Clubfund-artikelen heb jij al bij elkaar?

6 november 2022 16:30

Shop bij AH in Heeze voor die leuke club-artikelen!

Hoeveel gratis FANproducten heb jij al bij elkaar? Zo’n breed gesorteerde FANshop heeft Messi niet eens!

Heb jij de slippers met je foto erop al besteld? En de boterhamtrommel? Hoe meer jij bij elkaar spaart; hoe groter de cheque die RKSV Heeze straks in ontvangst mag nemen! Ga dus ook naar Albert Heijn Boonaerts en spaar voor zoveel mogelijk FANartikelen.

Niet zo’n behoefte aan spullen met je eigen tronie erop? Spaar dan voor een ander, of bestel iets met alleen het logo van RKSV Heeze in de webshop van de club: www.clubfund.nl/rksvheeze.

Let op: na 11-12-2022 kun je geen zegels meer sparen. Stuur nu dus al je fans naar Albert Heijn Boonaerts en scoor ook die koelkastmagneten... of stickers... of dat telefoonhoesje... of...