Update kunstgrasveld

16 juli 2022 20:45

Er wordt hard gewerkt.....

Update over de aanleg van het kunstgrasveld

Sinds de start van alle werkzaamheden, bijna 2 weken geleden, is er al veel gebeurd. Niet alleen door Topgrass, maar ook alle werkzaamheden die Marini met z’n team ter voorbereiding heeft moeten doen. Top dat dit zo kan bij onze vereniging, daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn!

Maar waar staan we nu? Dat zal ik proberen uit te leggen. Met de nadruk op proberen, want ik ben verre van onderlegd als het gaat om de gebruikte termen die voorbij komen in zo’n proces. Afgelopen vrijdag hebben we bouwvergadering gehad:

• De zandonderbouw (inclusief drainage) is afgerond en zal binnenkort gekeurd worden; er zijn een aantal fases en zodra die afgerond zijn, moeten die gekeurd worden.
  • Komende week/weken wordt de onderlaag/sporttechnische laag aangelegd. Dit is de volgende fase.

Topgrass geeft aan dat ze goed op schema liggen als het gaat om deze 2 fases. Daar zijn we blij mee.

Helaas is er ook minder goed nieuws. De levering van het kunstgrasveld zelf heeft vertraging. Deze zal pas, op z’n vroegst, op 12 augustus geleverd gaan worden. Dat kan ook later worden. Balen natuurlijk, maar niks aan te doen. We zijn afhankelijk van de producent/leverancier. We snappen heel goed dat veel bedrijven te maken hebben met materiaal- en/of personeelstekorten.

Topgrass zal die tijd niet stilzitten; ze zullen verder gaan met de opbouw. De betonplaten zijn al gearriveerd en hun doel is om de volledige opbouw nagenoeg af te hebben zodra ze aan het veld zelf kunnen beginnen.

Hierdoor verwachten wij dat de uiteindelijke oplevering met één week zal opschuiven.

Tot zover…..