Sponsors

Bezoek Sint en voetbalpieten bij RKSV Heeze!!

5 december 2021 12:15


Zondag 28 november heeft Sinterklaas met 3 voetbalpieten het Lambrek bezocht.

Bezoek Sint en voetbalpieten bij RKSV Heeze!!

 

Zondag 28 november heeft Sinterklaas met 3 voetbalpieten het Lambrek bezocht, terwijl de kinderen van de JO6 tot en met de JO9 een onderling toernooi speelde op veld 6 en veld 1.

Als eerste ging Sinterklaas kijken hoe het ging bij de JO6 en JO7. Hij was direct onder de indruk van het enthousiasme en plezier dat de kinderen hier hadden in het voetbalspel. Ook de trainers die aanwezig waren zagen dat het bezoek van Sint de kinderen goed deed, want er werd nog beter gespeeld dan normaal. De 3 voetbalpieten die erbij waren, konden hun borst nat maken met een partijtje met de kinderen.

 

Elk team was één voor één vrij geroosterd in de toernooicompetitie zodat zij dan bij de Sint op bezoek konden. Sinterklaas had over elk kind iets te vertellen vanuit zijn grote boek. Na afsluiting van het toernooi was er voor elk kind een cadeautje en een bakje met lekkers.

 

Vervolgens ging Sint door naar het hoofdveld om daar bij de JO8 en JO9 te kijken hoe er gevoetbald werd en om alle kinderen te ontmoeten. Ook hier voetbalden de Pieten mee met de kinderen en werd er flink overgetikt. Iets na 12.00 uur vertrok Sint weer om andere kinderen ook te kunnen bezoeken.

 

Dank je wel Sint en Pieten voor het bezoek en tot volgend jaar!
Sint_4.jpg
Sint_3.jpg
Sint_2.jpg
Sint_1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!