In memoriam: Pé Giller

28 september 2021 7:45

Op zondag 26 september ontvingen wij het droevige bericht dat Pé Giller is overleden. Pé was reeds enige tijd ziek en mocht slechts 73 jaar worden.

Pé was sinds 1958 lid van onze vereniging en gold als voorbeeld lid. Een echte RKSV Heeze man met hart voor de club.

In de jaren 70 speelde hij met succes in ons eerste elftal. Hij had een prachtige techniek en was tactisch erg sterk. Hij had als geen ander dan ook een zeer goede kijk op het spelletje. Met Pé kon je altijd op een plezierige en positieve manier over voetballen praten en over RKSV Heeze in het bijzonder. Met zijn vaste maten, de 5e colonne, was hij een van de meest vaste supporters van Heeze 1, thuis en uit.

Als vrijwilliger was Pé tot het laatst actief in de sponsorcommissie. Ook heeft hij in het verleden deel uitgemaakt van de technische commissie. Sinds de oprichting van Walking Football was hij ook weer actief op het veld.

We verliezen in Pé een plezierig, voorbeeldig en zeer gewaardeerd clubman.

Wij wensen zijn vrouw Marjo, kinderen Mark en Daniëlle, hun partners, alsmede kleinkinderen en familie, heel veel sterkte met dit grote verlies.

De uitvaart vindt in besloten kring plaats op 2 oktober.
Correspondentieadres:
Rouwcentrum Heeze