Sponsors

Verlenging hoofdsponsorcontract RKSV Heeze

21 september 2021 21:15


MEULENDIJKS DAKWERKEN / HVP DUURZAAMHEID
Mede dankzij inspanningen van de sponsorcommissie is de RKSV Heeze opnieuw verblijd met een meerjaarlijkse verbintenis welke zij is aangegaan met onze hoofdsponsor Meulendijks Dakwerken / HVP Duurzaamheid.

Tijdens een zeer aangenaam gesprek tussen een afvaardiging van de sponsorcommissie en directeur/mede-eigenaar Frank Meulendijks zijn beide partijen overeengekomen tot verlenging van het hoofdsponsorcontract met voorlopig 4-jaar.

Naast de bestaande - en niet geringe - inspanningen die het bedrijf binnen het huidige contract reeds verricht, is de overeenkomst inhoudelijk uitgebreid met de zorg die het bedrijf op zich zal gaan nemen inzake de toekomstige verstrekking van een nieuwe uniforme outfit t.b.v. trainer/coaches van onze jeugdafdeling. Deze outfit zal de komende tijd door de jeugdcommissie worden geïnventariseerd en door Meulendijks Dakwerken/HVP Duurzaamheid de komende jaren financieel worden ondersteund.

Een duurzame en vooral vruchtbare samenwerking tussen beide partijen wordt hiermede opnieuw voor vele jaren gegarandeerd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!