Grote Club Actie 2021

11 september 2021 19:45

Aanstaande zaterdag 18 september start de verkoop van loten voor de Grote Club Actie 2021. Aan alle teams van JO8 tot en met JO12 ontvangen de lotenboekjes. Voor de JO13 tot en met JO15 wordt de online verkoop geopend. Ervaring leert dat zij niet meer zo actief met boekjes langs de deur gaan. De online verkoopmethode is uiteraard ook voor de JO8 tot en met JO12 beschikbaar.

Online verkoop

De Grote Club Actie gaat ook met zijn tijd mee. Het is mogelijk om de loten online te verkopen en als verkoper een eigen persoonlijke verkooppagina aan te laten maken. Deze verkooppagina kun je dan delen via whatsapp, Instagram of mail.

Ook als team kun je een verkooppagina aangemaakt krijgen. Alle verkopen vanuit de teampagina worden evenredig verdeeld over alle spelers van het team, los van eventuele eigen verkopen.

Heb je hier interesse in? Stuur dan een e-mail naar ac@rksvheeze.nl vanaf het e-mailadres wat je wilt koppelen aan je verkooppagina en vermeld hierin je naam en team. Het voordeel is uiteraard ook dat deze manier volledig coronaproof is!

Je voor de online verkooppagina aanmelden kan ook al voor 18 september. De link naar de pagina en QR code ontvang je al eerder terug. Loten bestellen is pas mogelijk vanaf 18 september.

Grote Clubactie 2022-2023

Nee, dit is geen typefout. We zijn er al weer op tijd bij. We zijn namelijk op zoek naar uitbreiding van ons Grote Clubactie Team. Heb je interesse? Meld je aan. Je kunt natuurlijk dit jaar ook al meekijken wat het inhoudt.

Succes met de verkoop…en al je voetbalactiviteiten natuurlijk.

Sportieve groet,

Theo Bosch en Yvonne Manders