Sponsors

In memoriam: Frank Kox

6 januari 2021 14:15


We hebben heel verdrietig nieuws aan het begin van het nieuwe jaar. Frank Kox is overleden op 4 januari jl. Hij werd maar 61 jaar. Hij was al een tijd ziek.

Frank heeft zich jarenlang ingezet voor RKSV Heeze en was trouwe supporter. Bovenal was hij een fijn mens. 

Onder andere was hij jeugdleider, lid van de jeugdcommissie, hij organiseerde scheidsrechterscursussen voor de C-jeugd en regelde voor hen een eind BBQ omdat hij het heel belangrijk vond dat de jeugdige scheidsrechters niet vergeten werden. Hij bemande het wedstrijdsecretariaat op zaterdag en regelde dat iedereen er spic en span bij liep via de kledingcommissie. Ook het G-team ondersteunde hij met zaken die geregeld moesten worden. Dit lijstje is vast niet helemaal compleet, maar waar het nodig was bood hij een helpende hand. 

Heel terecht werd hij uitgeroepen tot Clubman van het jaar. Dat was in seizoen 2011-12. 

Frank was trouwe supporter van Marcel en Alex. Sinds Marcel in Heeze 1 speelt zagen we hem altijd op de tribune. En in de kantine. En als er wat gezelligs te doen was bij RKSV Heeze was hij altijd van de partij. 

Wij gaan Frank bij RKSV Heeze ontzettend missen. 

Wij wensen Franca, Marcel, Alex en Jessica, hun partners en kleinkind Jilly heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 

Hieronder de rouwkaart. Wegens de coronamaatregelen is de familie genoodzaakt de uitvaart in besloten kring plaats te laten vinden. Wel bestaat de mogelijkheid om de uitvaart te volgen via een livestream. 

 

Rouwkaart_Frank_Kox_kennisgeving_1-2_page-0001.jpg

 

rouwkaart_Frank_Kox-_buitenkant.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!