Webshop Play Football blijft open, laatste kans Club Actie kleding

16 december 2020 7:15

Waar de sportclubs al hard getroffen werden door het coronavirus dit jaar zijn nu de winkels ook aan de beurt. Bij Play Football in Leende is ook de winkel gesloten, de webshop blijft open. Via de site heb je wel nog kans om t-shirts en hoodies te kopen waarmee je onze club kan steunen!

Play Football Leende: Winkel gesloten, webshop blijft open.

Door de Lockdown is de winkel van onze sponsor Play Football in Leende momenteel gesloten. Ben je nog op zoek naar een sportief kerstkado, of clubkleding voor de kerst, dan kun je die online bestellen bij Play Football. Ga hiervoor naar www.playfootball.shop.  En met de kortingscode GV2020 is verzending voor leden van onze club gratis.  Daarnaast is Play Football gewoon bereikbaar voor vragen, teamkleding en bedrukkingen. Profiteer nu online van de Winter Sale bij Play Football.

Club Actie T-shirt en Hoodies: Laatste kans!

Dit is tevens echt de laatste kans om t-shirts en hoodies van de club actie te bestellen! Bestel voor a.s. vrijdag 10.00 uur en je bestelling wordt nog voor kerst gratis thuis bezorgd! Gebruik voor orders onder de €50,- de kortingscode GV2020 voor gratis verzending. Je kan tot en met 31 december nog bestellen, daarna verdwijnen de items definitief uit de (club)collectie. Van ieder verkocht t-shirt en hoodie gaat er nog steeds €7,50 naar onze club toe. Bestellen kan op www.playfootball.shop/clubactie

social_banner_1080x1080.jpg