Even bijpraten omdat we elkaar weinig zien

13 december 2020 12:30

Ondanks alle Coronaperikelen die ook onze club hard raken zitten we zeker niet stil !

In de 1e Coronastop hebben vele vrijwilligers eens flink de handen uit de mouwen gestoken en veel werk verricht op ons sportpark.  Het terras is vergroot,  er is een nieuwe omheining om het hoofdveld geplaatst en in het materialenhok zijn lockers geplaatst.  Verder is natuurlijk het overige onderhoud aan velden en gebouwen gewoon doorgegaan.

Nu in de 2e Coronastop zijn op diverse velden een aantal nieuwe ballenvangers geplaatst. Gezien de toestand van de oude ballenvangers was dit hard nodig. We kunnen met deze aanwinst weer een aantal jaren vooruit.

Door het werk van onze vrijwilligers ligt ons sportpark er weer picobello bij. En ja, dat kost heel wat uurtjes die niet allemaal zichtbaar zijn. Hartelijk dank aan de hierbij betrokken vrijwilligers!

Wat ook niet onvermeld mag blijven, zijn de inspanningen van de vrijwilligers die de jeugd trainingen en onderlinge wedstrijden bieden. Op zaterdagen is het werkelijk een genot om, vanaf de parkeerplaats weliswaar, te kijken naar het grote aantal kinderen dat op het veld z’n geliefde hobby kan bedrijven. Hulde aan de vrijwilligers die dit allemaal voor elkaar boksen.

Ondertussen zijn we dan ook weer begonnen met het Masterplan. De Gemeente heeft in de nieuwe begroting ruimte gemaakt om het Masterplan ten uitvoer te brengen. Ter herinnering: het Masterplan Lambrek behelst kunstgras voor de voetbalclub, LED verlichting voor de hockey- en de voetbalclub, en een nieuw gezamenlijk clubhuis voor beide verenigingen. Dit zal over een periode van een aantal jaren worden gerealiseerd, met voorrang voor kunstgras bij de voetbalvereniging en LED verlichting bij beide verenigingen.

Kortom, we zijn in deze periode nog druk bezig met alle vrijwilligers en gelukkig heeft onze club een aardig spaarpotje om toch te blijven investeren en de club draaiende te houden.

Wat hier ook niet onvermeld mag blijven is de enquête die we onder de leden hebben gehouden. Daar is heel veel informatie uitgekomen. We gaan hier nog nader op terugkomen om uit te leggen wat we hieruit opgepikt hebben en waarom, en ook uit te leggen dat we sommige ideeën niet kunnen uitvoeren. Maar de mensen die de moeite hebben genomen om input te leveren zijn we heel erkentelijk. Uit de respons blijkt ook dat we heel veel betrokken leden hebben. Gelukkig.

Afsluitend willen we natuurlijk nog memoreren, dat wat ons betreft het voetbal niet snel genoeg weer kan beginnen.  Maar daarvoor moeten we eerst proberen om samen het coronaspook te verdrijven of in ieder geval te temmen, zodat we straks weer in alle vrijheid van ons voetbalspelletje kunnen genieten.

Blijf vooral gezond en hopelijk tot snel !!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van jullie club