Sponsors

Trainen senioren : svp wachten tot nader bericht

27 mei 2020 21:15


Zowel de selectie als de lagere senioren kunnen tot nader bericht NOG NIET trainen op onze velden. Dit is via de leiders gecommuniceerd.

Er blijken helaas toch sommige senioren te zijn, die vinden dat dit niet voor hun geldt en zij komen toch trainen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarbij komt dat ze zelfs ook de goals niet opruimen waardoor de robotmaaiers in de netten zijn komen te hangen, stil komen te staan en schade kunnen oplopen. Dat mag absoluut niet!!

Dit geeft begrijpelijk grote irritatie bij de geweldige groep mannen die proberen een goede grasmat neer te leggen voor iedereen. Graag begrip voor deze kanjers!!

Begin juni komt op de website wanneer de trainingen voor de senioren weer kunnen beginnen.

Wij reken op jullie begrip en medewerking!

De seniorencommissie

Zie ook het andere bericht op deze website over de robotmaaiers:

klik hier

opgelet_robotmaaiers.jpg

 


ATTENTIE VOOR IEDEREEN: VELDEN LEEG ACHTERLATEN I.V.M. ROBOTMAAIERS

Hierbij het uitdrukkelijke verzoek om geen materialen achter te laten op onze velden (goals, pionnen, ballen, hesjes, kleding). De nieuwe robotmaaiers kunnen op achtergebleven materialen vastlopen. Ook de goals moeten telkens worden opgeruimd op de daarvoor bestemde plaatsen. Want de robotmaaier ziet wel de doelpalen, maar niet de netten. Daarin loopt hij vast. De robot maait elke dag.
Uiteraard moeten de overige materialen worden opgeborgen in het materialenhok zoals bekend.

Laten we allemaal eventjes omkijken als we de velden verlaten en kijken of we niets vergeten zijn. De velden moeten echt leeg achtergelaten worden.
Enne, soms kan het fijn zijn als de trainers daarbij een helpende hand krijgen indien mogelijk.

#samen opletten #samen voetballen #samen zuinig zijn op de spullen van ons RKSV Heeze

BEDANKT!!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!