Ledenvergadering, nieuw bestuurslid en karaoke - RKSV Heeze

Sponsors

Ledenvergadering, nieuw bestuurslid en karaoke

2 november 2019 9:30


Op 1 november vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine.

Op de ALV werden de financiële verslaglegging van seizoen 2018-19 toegelicht door penningmeester Hans Dekker, alsmede de begroting voor het komend seizoen. Hij kreeg van de kascommissie een compliment dat de administratie perfect in orde was. Er werd dan ook décharge verleend. 

Hans van Lierop had al eerder te kennen gegeven dat hij na drie jaar in het bestuur, waarvan twee jaar als bestuurslid Seniorencommissie, zou stoppen. Op de valreep van de ALV heeft het bestuur Max Beerkens bereid gevonden als opvolger van Hans. Max is 26 jaar jong en speelt zelf in Heeze 6. We wensen Max veel succes.

Voorzitter Paul Krieckaert lichtte de voortgang van het Masterplan toe en kunstgras.
Over het feestweekend op 13-14 juni  i.v.m. het 90-jarig jubilieum lichtte Bart van de Water namens de jubileumcommissie de plannen toe. De commissie is volop bezig om er een gezellig feestweekend van te maken. Houd daarom het weekend 13-14 juni alvast vrij!  

Na de vergadering was er karaoke en er werd nog lekker doorgefeest en gezongen.

Dank alle aanwezigen!


Bestuur vlnr rechts: Hans Dekker (penningmeester), Max Beerkens (voetbalzaken senioren), Peter Bancken (voetbalzaken jeugd), Gernie Henselmans (secretaris), Monique Moerenhout (organisatie), Peter Vertogen (facilitair), Paul Krieckaert (voorzitter). 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!