Sponsors

Heeze 2 handhaaft zich via nacompetitie in reserve hoofdklasse

10 juni 2019 21:00


Vandaag heeft Heeze 2 zich door een 1-3 winst op Zeelandia/Middelburg in de tweede ronde van de nacompetitie gehandhaafd in de reserve hoofdklasse. Het was een zwaar bevochten duel dat het grootste deel van de tweede helft plaatsvond in de stromende regen, maar het resultaat was er. Geweldig!!!

Het was vroeg opstaan voor Heeze 2 en meegereisde supporters, want de bus zou al om 8.15 vertrekken naar het Zeeuwse Middelburg. Gelukkig waren er geen files onderweg op deze Pinkstermaandag, waardoor de Heezer bus op tijd arriveerde in de Zeeuwse hoofdstad.  

Om 12.00 u werd afgetrapt. Heeze kwam 1-0 achter, maar gelukkig kon Simon van Rijsingen na een goede individuele actie de gelijkmaker binnen schieten. De ruststand was 1-1. 

De tweede helft werden de wolken boven Middelburg steeds donkerder, en het ging regenen. Hard regenen. Ver in de tweede helft kwam de tegenstander met 10 man te spelen. Even later werd een speler van Heeze neergehaald in de 16; Heeze kreeg een penalty. Tom Derkx verzilverde deze uitstekend. In de laatste minuten  scoorde Jasper Jacobs nog de 1-3, een beauty. De winst was definitief binnen! En hiermee heeft ut twidde zich gehandhaafd in de hoge reserve hoofdklasse. Top! 

Dank aan de supporters die de moeite namen naar Middelburg af te reizen.  Fantastisch dat jullie er waren om onze jongens te steunen!!! 

Dank aan Kees van den Groenendaal en Theo Verhappen die stoppen bij de selectie. Dank ook aan spelers die gaan stoppen bij de selectie. En natuurlijk ook dank aan de andere begeleiders/trainers/spelers die gewoon doorgaan.

De terugreis naar Heeze in de bus duurde weer zo'n twee uur, maar was met passende muziek wel gezellig! Van de club hebben ze nog wat kratten bier meegekregen voor onderweg. En het feest werd nog voortgezet in Heeze. 

Proficiat spelers en begeleiding Heeze 2 dat jullie je gehandhaafd hebben in deze hoge reserve hoofdklasse! 
De begeleiding wil nogmaals benadrukken dat zij enorm trots is op de spelersgroep. Handhaving in de hoofdklasse is niet niks! 
Bij deze willen wij ook nog een aantal mensen bedanken voor het succesvol laten verlopen van alles rondom de wedstrijd in Zeeland:
  • Fons Loots voor de hele logistiek (o.a. het regelen van de bus)
  • meegereisde supporters zowel in de bus als op eigen vervoer
  • Hans Huys van Cafe Thuys voor het sponsoren van hapjes en drankjes na afloop
  • Gernie Henselmans voor de foto's
  • Henk van de Kerkhof en Jan van Maasakkers voor de medische ondersteuning

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!