Oud scheidsrechter Piet Smulders (81) fluit wedstrijd in Nuenen - RKSV Heeze

Sponsors

Oud scheidsrechter Piet Smulders (81) fluit wedstrijd in Nuenen

28 mei 2017 11:45


Piet Smulders, een zeer bekend gezicht op Het Lambrek, mocht onlangs een wedstrijd fluiten in Nuenen. Bewoners van zijn verzorgingstehuis in Nuenen organiseerden speciaal voor hem een voetbalwedstrijd die hij mocht fluiten. Prachtig!

Piet Smulders is ruim 50 jaar erg actief geweest bij RKSV Heeze. Als voetballer, trainer, scheidsrechter en vanaf de jaren 90 als terreinknecht en algehele vrijwillger op 'Het Lambrek'. En we kennen hem natuurlijk van de maandagploeg.

Sinds de zomer van 2016 woont hij in verpleegtehuis De Akkers in Nuenen. Om de bewoners een zo aangename tijd te bezorgen en zich thuis te laten voelen, organiseren de verzorgers voor hen 'dingen van vroeger'. 

Piet vertelt altijd enthousiast over zijn scheidrechtersverleden en dat was voor de verzorging een reden om contact te zoeken met RKVS Nuenen. En daar is wat moois uitgekomen! Op maandag 15 mei werd een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd tussen twee jeugdteams en de 81 jarige Piet mocht deze fluiten. In scheidrechterstenue en onder luid applaus van de vele bezoekers die speciaal voor deze wedstrijd waren gekomen, betrad hij samen met alle spelertjes het hoofdveld. De wedstrijd duurde 2 x 30 minuten, en ondanks zijn afgelopen jaren ingeleverde conditie heeft hij de wedstrijd naar een sportief einde gefloten.

De familie Smulders bedankt verzorgers van Akkers Archipel, organisatie en vrijwillgers van RKSV Nuenen voor deze onvergetelijke ervaring! 

Daniël Smulders (zoon): "Mijn vader vond het geweldig!"

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!