Oranje Zwart Helmond – RKSV Heeze 2-1

12 maart 2017 18:15

De thuisploeg begon feller aan de wedstrijd en dat had al vlot resultaat.

Bij een dieptepass op de Helomondse spits dacht iedereen aan buitenspel, maar er werd niet voor gevlagd noch gefloten. De spits omspeelt de uitkomende doelman en schuift de 1-0 binnen.

Lang konden ze er niet van genieten, want vanaf de aftrap toog Heeze in de aanval. Een hard schot op doel werd gekeerd. De afvallende bal belandde voor de voeten van Jeroen van Seggelen, die onhoudbaar binnenschoot: 1-1.

Daarna probeerde de gasten een voorsprong te forceren, maar ook de thuisploeg kreeg enkele kansen.

Iedereen legde zich al neer bij een 1-1 ruststand. Bij een aanval over rechts werd de bal voorgetrokken en ingeschoten. De doelman verwerkte de bal niet goed en een speler kon de losgelaten bal binnentikken: 2-1. Een tikje voor de bezoekers zo net voor rust.

De hele tweede helft zette Heeze druk om in ieder geval de gelijkmaker te produceren. En dat had gekund, maar het lukte elke keer net niet. Ook Oranje Zwart probeerde het. Zij kwamen echter ook niet tot scoren. En zo bleef de stand van 2-1 gehandhaafd tot het einde.