Sponsors

Goede start van de voetbalschool van RKSV Heeze

10 maart 2017 20:15


De voetbalschool is van start gegaan!

Met 20 leergierige spelertjes die zich hadden ingeschreven en 8 enthousiaste trainers is vrijdag de voetbalschool van RKSV Heeze van start gegaan. Op zes achtereenvolgende vrijdagen krijgen de voetballertjes van JO8 t/m JO11 trainingen met de nadruk op individuele techniek en balgevoel. De trainingen vormen een mooie aanvulling op de reguliere trainingen van de spelertjes bij hun eigen team.

Technisch Jeugdcoordinator Bert Triki benadrukte in zijn welkomstwoord dat fouten maken mag en dat je er alleen maar van kunt leren. Vervolgens ging de training van start onder de bezielende leiding van 1e elftal trainer Noud van Buul. Hij werd bijgestaan door spelers van het 1e team en van JO17-1 en enkele ervaren oud spelers/trainers. Hartstikke mooi om te zien dat zij allemaal hun steentje bij willen dragen om de jeugdspelertjes tot betere voetballers te maken. Met een heuse huiswerkopdracht en een glaasje limonade gingen de voetballertjes na een uurtje allemaal tevreden naar huis.

Met deze pilot van 6 trainingen willen we bekijken of we volgend seizoen definitief kunnen doorgaan met de voetbalschool. Dat zou een waardevolle toevoeging zijn aan de jeugdopleiding van RKSV Heeze.

Hoewel inschrijven voor de resterende trainingen niet meer mogelijk is, nodigen wij spelers en ouders en ook jeugdtrainers van harte uit om een keer op een vrijdag een kijkje te komen nemen en te ervaren wat de voetbalschool inhoudt. De datums zijn 17, 24 en 31 maart en 7 en 14 april.





































Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!